branimir_stankovicU LOZNICI ZAVRŠENO 48. POJEDINAČNO PRVENSTVO SRBIJE

Branimir Stanković blistao

 

Loznica – Dvorana Lagator. Sudije: Miletić (Kragujevac), Janković (Jagodina), Živanović (Kragujevac), Savić (Kragujevac), Sekulić (Novi Sad) i Kojić (Loznica).

Pojedinačni rezultati:

Školarci: Makić – Bučković 0:2, Vilovski – Sebastijan 0:2, Pavlov – Šipka 2:0, Kalinić – Sabo 0:2, Aleksić – Ibrahimi 0:2.

Juniori: Živanović – Ferati 0:2, Salitović  – Vasić 2:0, Pahla – Mirazić 0:2, Mijajlović – Đorđević 2:0, Čolaković – Lukić 2:0, Jovanović – Simanić 2:0, Mladenović – Vidović 0:2, Vukašin – Kukić 0:2.

Povezana vest:  Silvester Stalone u Kući slavnih boksa

Seniori:

Do 51kg: Savić – A. Rašević 0:2,

Do 54 kg A. Rapkić – Magovac 0:2,

Do 57 kg Hajnal – I. Rašević 2:0

Do 60 kg Ajvazi – Stanković 0:2 (8:0)

Do 69 kg: Mitrović – Kovačević 2:0

Do 75 kg: Malićević – Drenovak 0:2 (predaja u 1.)

Do 81 kg: Terzić – Radić 0:2

Do 91: Vuletić – Vuk Simić 0:2 (predaja u 1.)

Preko 91 kg: Čeković – Despotović 0:2.

Mladi Šapčanin Bane Stanković (19) proglašen je, jednoglasnom odlukom žirija, za najboljeg boksera 48. Pojedinačnog prvenstva Srbije, koje je na najbolji mogući način organizovano u Loznici.

Povezana vest:  U kraljevačkoj “Kutiji šibica“ za omladinsku zlatnu rukavicu - nastavak OPEN BALKAN serije

Član šabačke Mačve zabeležio je dve fenomenalne pobede, podsećanja radi juče je Stanković pobedio, u rovovskom meču Ljubomira Marjanovića da bi u finalu u svakom koraku nadvisio Faruka Ajvazija iz Novog Sada.

U velter kategoriji (do 69 kg) sastali su se Zoran Mitrović i Predrag Kovačević. Ponovo! Ponovo je Mitrović pobedio a prema rečima Ljubomira Marjanovića, direktora BK Crvena zvezda novi član Crvene zvezde oštećen je u pomenutom meču.

Povezana vest:  POČEO 48. „BEOGRADSKI POBEDNIK” BORBAMA U JAGODINI, Orlovi odlični na startu

-Kovačević je oštećen u meču sa Zoranom Mitrovićem. Mitrović je odličan bokser i tu nema dileme ali poraz Kovačevića od 7:0, pa to je čista krađa sudija. Sudije su bukvalno pobegle posle meča i nisu htele da mi daju bodovne liste da ih pogledam, da vidim kako je to Mitrović pobedio –rekao je Manojlović.

Pored Stanković solidni u finalu su bili Nikola Magovac iz beogradskog Radničkog, Milisav Vuk Simić iz Loznice kao i Alkesandar Drenovak iz Vrnjačke Banje.