zoran_mitrovic_civil_1_2011

Zoran Mitrović u konkurenciji za reprezentaciju!?

 

Nekadašnji srpski reprezentativac, bivpi kapiten Orlova, velteraš Zoran Mitrović, koji je, podsećanja radi, suspendovan na dve godine zbog korišćenja nedozvoljenih suspstanci, nada se smanjenju kazne. To su potvrdili i čelnici BSS, koji očekuju da mu suspenzija bude umanjena i da se Mitrović pojavi pre aprila u ringu.

Povezana vest:  WBC VERZIJA, Sjekloća izazivač za Internacionalni WBC pojas

– Verujem da će čelnici saveza uraditi sve da budem pre aprila u ringu, jer je tada kvalifikacioni turnir za London. Ako uspeju u nameri, obećavam, sa 99 odsto, sigurnosti da ću izboriti olimpijsku vizu – veruje Mitrović.

Mitrović je pre par dana, kako kaže, počeo da trenira da bi, kada mu se skine suspenzija uspešno vratio na ring i tako nametnuo Stručnom štabu.

Povezana vest:  Piperski nokautom odbranio titulu

Kako kaže naučio je velku lekciju a sada želi da ide na OI u London.

-Imao sam uspone i padove u karijeri ali sam prizano da sam kriv i to mi je nauk za ceo život. Zato sam spreman sve da učinim da se uspešno vratim na ring, da ponovo zadovijem poverenje rukovodstva Bokserskog saveza Srbije, kao i Stručnog štaba ali i da overim normu za Olimpijske igre jer znam da to mogu i umem – rekao je Mitrović.

Povezana vest:  Rastk Simić i Sadam Magomedov na visini zadatka