Massimiliano-Allegri

Alegri: Konačno pobeda, Baloteli bio odličan

Trener fudbalera Milana Masimilijano Alegri rekao je danas da je veoma srećan što su se rosoneri pobedom nad Seltikom (3:0) u Ligi šampiona vratili na pravi put i posebno pohvalio igru Marija Balotelija.
-Zaslužili smo da osvojimo bodove, igrali smo veoma dobro. Nije bilo lako, Milan je poslednji put u Glazgovu slavio još 1969. godine. U prethodnom periodu smo stvarali dosta šansi, ali ih nismo koristili. Srećan sam i zbog Balotelijeve partije, bio dobar u napadu, a pomagao je i na sredini terena – rekao je Alegri za sajt UEFA.
Golman italijanske ekipe Kristijan Abijati pobedu koja je ostavila Milan ostavila na putu ka osmini finala, posvetio je predsedniku Silviju Berluskoniju.
-Ova pobeda bila je važna iz mnogo razloga. Napadali smo od početka, a to nije bilo lako. Još mnogo mečeva je pred nama, a čeka nas novi izazov već u nedelju u prvenstvu. Takođe, ovaj trijumf hoćemo da posvetimo predsedniku Berluskoniju – naveo je Abijati.
Ekipi Milana to je bila prva pobeda u poslednjih mesec dana, računajući sva takmičenja. Rosoneri u poslednjem kolu H grupe dočekuje amsterdamski Ajaks i dovoljan im je bod za osminu finala.

Povezana vest:  Stanković: Spremni smo da "okrenemo" šampionat