partizan slavlje vs spartak

Varga: Spartak će nas napasti, ali mi smo favoriti

Pomoćni trener fudbalera Partizana Zvonko Varga rekao je danas da će crno-belima u četvrtfinalu kupa protiv Spartaka u Subotici biti mnogo teže nego u nedavnom prvenstvenom meču sa istim rivalom u Beogradu.
Partizan je prošle subote u prvenstvenom duelu slavio sa 2:0, a sutra će gostovati na Gradskom stadionu u Subotici.
-Naše ambicije su uvek najveće, želimo da na kraju ovog dela prvensta i dalje budemo lideri i da izborimo plasman u polufinale kupa. Hteli mi to ili ne, favoriti smo. Šampion tako mora da se ponaša, želimo pobedu, ali smo svesni da će biti teže nego pre par dana – rekao je Varga na konferenciji za novinare u sportskom centru Teleoptik.
On je naveo da očekuje da Spartak zaigra još ofanzivnije nego u prethodnoj utakmici.
-Spartak je veoma dobra ekipa, pobedili smo ih u prvenstvu, ali smo i odigrali možda jednu od najboljih utakmica na našem stadionu ove sezone. Sada oni igraju kod kuće, pred svojim navijačima. Željni su revanša i pokušaće da nam se suprotstave ofanzivnijom igrom – istakao je pomoćni trener Partizana.
Prema njegovim ečima u timu neće biti Andrije Živkovića koji ima problema sa povredom primicača. Varga je naveo i da je atmosfera ekipi veoma dobro posle tri uzastopne prvenstvene pobede.
Crno-beli će sutra odigrati i prvi meč pred navijačima posle večitog derbija, pošto su u prvenstvenim duelima protiv Donjeg Srema, Voždovca i Spartaka morali da „jure“ bodove pred praznim tribinama.
-Možda nam je, da budem iskren, protiv Donjeg Srema to i pomoglo, gubili smo sa 2:0, ali smo u poslednjih pola sata prebrodili pritisak. Posle dobrih igara navijači nam nedostaju, igrači sada već pričaju o tome – zaključio je Varga. 
Utakmica četvrtfinala Kupa Srbije između Spartaka i Partizana igra se sutra od 13 sati u Subotici.

Povezana vest:  Bufon: Bajern poštuje Juventus, ali nas se i plaši