partizan poz rad nis

KUP SRBIJE

Spartak eliminisao Partizan, slavlje OFK Beograda u Užicu

Fudbaleri Spartaka napravili su iznenađenje u četvrtfinalu Kupa Srbije, pošto su u Subotici savladali ekipu Partizana sa 2:0, a istim rezultatom OFK Beograd je u Užicu slavio protiv Slobode. Subotičani su u potpunosti nadigrali šampiona Srbije i revanširali mu se za prvenstveni poraz od prošle subote. Spartak je mogao da zabeleži i ubedljiviju pobedu, ali je ponovo na golu Partizana veoma dobar bio Vladimir Stojković.
Za razliku od njega odbrambena linija crno-belih opet je bila veoma nesigurna, što su Subotičani umeli da iskoriste. Prvo je u 11. minutu Dino Šarac posle kornera poslao loptu u mrežu gostiju.
Četiri minuta kasnije, posle greške Vladimira Volkova, na pravom mestu bio je Aleksandar Nosković. Partizan je imao nekoliko polu-prilika, preko Predraga Luke i Nikole Ninkovića. 
Partizanu preostaje da u subotu pokuša da „overi“ titulu jesenjeg prvaka pobedom nad Čukaričkom.
U duelu na stadionu pod Beglukom u Užicu, pobedu je odnela mlada ekipa beogradskih „romantičara“ zahvaljujući pogocima Aleksandra Ješića u 27. i Aleksandra Čavrića u 83. minutu.
Užičani su tako nastavili seriju loših rezultata, jer su prošle nedelje i u prvenstvenom meču na svom terenu izgubili od Donjeg Srema sa 1:0.
Sloboda je od 88. minuta igrala bez isključenog kapitena Jovice Vasilića.
Rezultati i strelci:
Spartak – Partizan 2:0 (Šarac 11, Nosković 15)
Sloboda – OFK Beograd 0:2 (Ješić 27,)
Jagodina – Donji Srem (16)
Crvena zvezda – Vojvodina (17)

Povezana vest:  Bajern ponovo lider na tabeli