spartak

Džimović: Istorijska pobeda, idemo na titulu u Kupu

Izvršni direktor Spartaka Damir Džimović rekao je danas da su Subotičani u četvrtfinalu Kupa Srbije zabeležili „istorisjku pobedu“ nad Partizanom i najavio da će ekipa učiniti sve da osvoji ovo takmičenje. 
-Tempirali smo formu za ovu utakmicu i kako smo najavljivali prethodnih dana, dali smo i više od maksimuma. Ova utakmica je bila za nas utakmica sezone. Na proleće nas čeka dvomeč do finala i sigurno ćemo se u zimskoj pauzi posvetiti dovođenju pojačanja za istorijsko osvajanje Kupa – rekao je Džimović. 
-Kup je najlakši put za izlazak na Evro scenu i evo cilj nam se ispunjava – dodao je on. 
Spartak je danas u četvrtfinalu Kupa Srbije u Subotici savladao Partizan sa 2:0. Džimović je ocenio da su Subotičani pokazali veliko požrtvovanje na terenu, kao i da su dva brza gola na početku utakmice odlučili pobednika. 
-Želim da se zahvalim celom timu na požrtvovanju, danas prosto nije bilo slabog mesta u ekipi. Nošeni na krilima podrške sa tribina, momci su pokazali izuzetnu motivaciju i srčanost na terenu tako da pobeda nijednog trenutka nije dolazila u pitanje – rekao je Džimović. 
Subotičani su posle prošlonedeljne utakmice sa Partizanom u Super ligi žalili na suđenje arbitra Dejana Dimitrijevića, a Džimović je ocenio da je današnja sudijska četvorka predvođena Danilom Grujićem „odlično“ odradila posao. 
-Sudijska četvorka je odlično vodila utakmicu i nisu dozvolili da podlegnu pod uticaj igrača Partizana koji su u jednom trenutku tražili nepostojeći kazneni udarac – kazao je Džimović. 

Povezana vest:  Manćini: Gradski derbi odlučuje o šampionu