Cristiano Ronaldo Manchester United Real

Ronaldo: Favoriti su Španija, Brazil i Nemačka

Kapiten Portugalije Kristijano Ronaldo smatra da će se borba za titulu na Mundijalu u Brazilu voditi između Španije, Brazila i Nemačke. Ronaldo se nada da njegova reprezentacija neće dobiti teške protivnike na žrebu za grupnu fazu Mundijala, u petak.
Napadač Real Madrida je svoju reprezentaciju praktično, odveo na Mundijal u poslednjoj odlučujućoj utakmici baraža sa Švedskom, kada je u pobedi od 3:2 postigao het – trik.
-Svakako da su favoriti za titulu Brazil, Španija i Nemačka. Ne bi bilo baš najbolje da izvučemo neku od tih selekcija, ali o tome u ovom trenutku ne brinem – rekao je Ronaldo za šapnsku „Marku“.
Jedan od glavnih favorita za dobijanje Zlatne lopte naglasio je da njegova reprezentacija samouvereno čeka Mundijal.
-Puni smo samopouzdanja, u dobroj smo formi i već smo plasmanom na Mundijal ostvarili naš cilj. Nadam se samo da nećemo biti u grupi sa najjačim timovima – rekao je Ronaldo.koji je već platio za veliki napor koje je uložio u meču sa Švedskom, s obzirom da je propustio dva Realova poslednja meča zbog povrede mišića.
Ipak, njega je kao glavnog golgetera u kraljevskom timu odlično zamenio novo pojačanje Velšanin Geret Bejl koji je postigao het-trik u pobedi Reala od 4:0 nad Valjadolidom prošlog vikenda.
-Geret je odličcno igrao. Sjajno se uklopio u tim i sada igra na visokom nivou – ocenio je Ronaldo.

Povezana vest:  UEFA izbacila Anortozis iz LE zbog divljanja navijača