jagodina pressDodić: Nismo bili na nivou iz prethodnih utakmica

Trener fubalera Jagodine Mladen Dodić rekao je danas da njegova ekipa nije bila na nivou prethodnih utakmica, ali i da je ostvarila sve zacrtane ciljeve.
-Znali smo da će ovo biti izuzetno teška utakmica, bitna i za goste i za nas. Motiv do neba i kod njih i kod nas što se videlo na terenu u jednoj velikoj borbi. Znali smo da će imati prednost zato što su odmarali u sredu za razliku od nas koji smo imali utakmicu Kupa gde smo se potrošili emotivno i fizički – kazao je Dodić posle utakmice.
Fudbaleri Jagodine pobedili su danas na svom terenu Radnički iz Kragujevca sa 1:0, u poslednjoj utakmici, poslednjeg 15. kola u jesenjem delu prvenstva u Super ligi Srbije. Jedini gol postigao je Aleksandar Pešić u 26. minutu iz jedanaesterca.
-Zbog nekoliko povreda nismo bili u mogućnosti da dotiramo igrače i neke odmorimo tako da ova ekipa unazad tri, četiri kola igra u istom sastavu i osetila se danas ta potrošnja. Nismo bili na nivou prethodnih izdanja protiv Donjeg Srema, Vojvodine i u Ivanjici. Naš protivnik je pokazao i u prethodnim utakmicama i večeras da je ušao u formu i da ima puno potencijala – rekao je on.
On je kazao da je Radničcki ozbiljna ekipa, kao i da su najslađe pobede „protiv komšija“.
-Moji momci zaslužuju ovo treće mesto jer kada smo letos počinjali postavljeni su veliki ciljevi. Opravdano je klub u poslednje dve godine beležio najbolje rezultate u istoriji kluba. Svi znamo da je mnogo teže ponoviti uspeh nego ga prvi put ostvariti – naveo je Dodić.
-Ovi momci su pre svega zaslužni za to i za polufinale Kupa gde smo opet ispred Zvezde i Partizana kao prošle godine. I treći na tabeli gde smo ispred Vojvodine koja ima zaista odličnu ekipu – dodao je Dodić.
Dodić je rekao i da je ekipa, uz afirmaciju nekoliko mlađih igrača, ostvarila sve ciljeve.
-Sada moramo da se okrenemo prelaznom roku i da pojačamo konkurenciju na svakoj poziciji baš zbog tih ambicija na proleće, cilj nam je finale Kupa i da ponovo ovaj trofej ostave u našim vitrinama i da zadržimo ovo mesto na tabeli. Ova godina je za klub najuspešnija u istoriji kluba – kazao je Dodić.

Povezana vest:  Kamerunci odbili da otputuju za Brazil