UPUĆENA JASNA PORUKA NAVIJAČIMA PARTIZANA PRED GOSTOVANJE U FRANCUSKOJ

Grobari nepoželjni na stadionu Tuluza

 

darko_grubor_gen_sek_fkparPosle 137. Večitog derbija i pobede nad Crvenom zvezdom (1:2), svi u Humskoj okreću se novim izazovima. Sada sve treba zaboraviti i pokušati da se u evropskom takmičenju zabeleži povoljan rezultat koji bi dobro došao pred kraj sezone.

Naredni duel ima specifičnu težinu i izlazi iz domena sportskog nadmetanja,jer su ružne scene obeležile predhodni duel Partizana i Tuluza. Smrt francuskog navijača potresla je sve istinske zaljubljenike u najvažniju sporednu stvar na svetu, i tim povodom došlo je do jasnog stava.

Povezana vest:  Murinjo: Srećni Eto može da ostane u Čelsiju

Čelnici Partizana preporučili su svojim navijačima da ne kreću na put u Francusku, u Tuluz, gde crno – beli u četvrtak igraju protiv istoimene ekipe.
– UEFA je poslala preporuku i mi smo je prihvatili. Ustvari, uprava kluba iz Tuluza je na adresu UEFA poslala inicijativu da naši navijači ne idu u Francusku – rekao je Darko Grubor generalni sekretar Partizana.
Sugestija je upućena zbog mogućeg revanša lokalnih navijačkih grupa zbog tragične smrti Brisa Tatona, navijača Tuluza, koji je u Beogradu, posle 12 dana bolničkog lečenja, podlegao povredama zadobijenim posle premlaćivanja od strane navijača Partizana.