drincic predst 003Drinčić prvo pojačanje Partizana: Došao sam po trofeje

Crnogorski fudbaler Nikola Drinčić postao je danas prvo pojačanje Partizana u zimskom prelaznom roku, a sa crno-belima je potpisao ugovor na tri godine.
-Drago mi je što sam ponovo došao u Partizan. Vratio sam se u ovaj klub jer želim da osvojim titulu, što do sada nisam uspeo – rekao je Drinčić na konferenciji za novinare na stadionu Humskoj.
Fudbaler sredine terena istovremeno je demantovao da je pregovarao i sa Crvenom zvezdom. On je prošao kompletnu omladinsku školu Partizana, ali je za prvi tim zabeležio samo četiri zvanična nastupa.
Iz Partizana je otišao 2006. godine, a potom je igrao za Gazijantep, Amkar, moskovski Spartak i Krasnodar. Među crno-bele je danas došao kao slobodan igrač, jer mu je u septembru istekao ugovor sa Krasnodarom.
Drinčić ima 29 godina, a u Partizanu će nositi dres sa brojem 20.
Sportski direktor Partizana Albert Nađ najavio je nove promene u timu šampiona Srbije.
-Verujem da je ovo samo prvi od nekoliko dolazaka novih igrača. Drinčić je veliko pojačanje za klub, vratio se u svoju kuću. Blizu smo raskida ugovora sa Đembom-Đembom, a pričali smo i sa Brašancem i Volkovom. Takođe, videćemo šta će se dešavati po pitanju dolazaka Vulićevića i Trajkovića – rekao je Nađ.
Partizan je jesenji deo sezone Superlige završio na prvom mestu sa 33 boda, jednim više od Crvene zvezde.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA EP 2012, Rezultati utakmica i tabele