Branislav Ivanovic Arsenal ChelseaArsenal i Čelsi odigrali bez golova

Fudbaleri Arsenala i Čelsija igrali su večeras u Londonu nerešeno 0:0, u poslednjoj utakmici 17. kola engleske Premijer lige.
Veliki gradski derbi protekao je bez golova, ali nisu izostala uzbuđenja u žestokoj borbi protkanoj povremenim varnicama. Dodeljena su, međutim, samo tri žuta kartona, a opomenu je izbegao i defanzivac gostiju Branislav Ivanović nakon grubljeg starta nad Mesutom Ozilom.
Arsenal je imao inicijativu i više šansi, Žiru je u finišu iz blizine lako mogao da pogodi mrežu, međutim, i Čelsi bio veoma opasan iz kontranapada.
Na kraju, utisak je da su oba tima zadovoljna remijem, pa su „tobdžije“ ostale na deobi prvog mesta sa Liverpulom, a „plavci“ ih na četvrtom mestu prate sa dva boda manje.
Arsenal – Čelsi 0:0
Odigrano juče: Sautempton – Totenhem 2:3, Svonsi – Everton 1:2.
Odigrano u subotu: Stouk – Aston Vila 2:1, Vest Bromvič Albion – Hal 1:1, Kristal Palas – Njukasl 0:3, Mančester Junajted – Vesthem 3:1, Fulam – Mančester Siti 2:4, Sanderlend – Norič 0:0, Liverpul – Kardif 3:1.
Tabela: Liverpul i Arsenal po 36 bodova, Mančester Siti 35, Čelsi i Everton po 34, Njukasl i Totenhem po 30, Mančester Junajted 28, itd.

Povezana vest:  SP JAR, Hobotnica Paul odlazi u penziju