jose-mourinho_trener_interMurinjo: Igrači Barselone ne znaju da podnesu sportski poraz

 

Prvi strateg fudbalera Intera iz Milana Žoze Murinjo  posle pobede njegovog kluba u polufinalu Lige šampiona kritikovao je fudbalere Barselone rekavši da Katalonci ne znaju da prihvate poraz.

-Umesto da čestitaju na pobedi i pruže sportski ruku, oni su u tunelu posle utakmice kritikovali sudiju. Da li je moguće da su već zaboravili sudiju Heninga od prošle godine, koji im je sudio meč sa Čelsijem – rekao je Murinjo posle prve polufinalne utakmice a podsećajući fudbalere Barselone na norveškog sudiju sa prošlogodišnjeg polufinala koji je tada doneo niz kontroverznih odluka na račun Barselone.

Povezana vest:  Šapekoense odbio predlog da ne može da ispadne iz lige

Kada je sama utakmica u pitanju, trener iz Portugalije nije zadovoljan igrom njegovih igrača zbog primljenog gola i smatra da će biti izuzetno teško u revanš meču.

-Napravili smo grešku i primili smo gol i to me čini žalosnim. Ipak, drago mi je kako je ekipa odgovorila. Ipak, ništa nije rešeno. Na domaćem terenu Barselona je sasvim drugačija ekipa i biće nam izuzetno teško da sačuvamo prednost – rekao je Murinjo posle prvog polufinala Lige šampiona.

Povezana vest:  Zvezda gostuje Zemunu, Partizan u Čačku