zlatan-ibrahimovic-fc-bacelonaIbrahimović: Materaci je u tunelu napao Balotelija!

 

Veliki bes Marka Materacija izazvao je Mario Balotelli bacanjem dresa Intera po završetku dvoboja. Detalje iz tunela poslije utakmice otkrio je javnosti Zlatan Ibrahimović, koji je posvedočio napadu iskusnog štopera na problematičnog napadača.

-Vidio sam da je Materaci navalio na Balotelija i napao ga u tunelu. Nikada nisam video nešto slično! Da sam bio na mestu Materacija, ostavio bih Marija na miru. Ipak, Materaci ga je napao, što me potpuno zgranulo. Da je nešto slično napravio meni, iste sekunde bih ga složio na pod! Materaci je pravio sve moguće probleme, u Barseloninoj svlačionici nismo se mogli načuditi njegovom ponašanju. Najviše smo o tome razgovarali. Nakon pobede bi svaki igrač trebalo biti srecćn i ponosan, a ne juriti saigrača kako bi se obračunao sa njime – rekao je Ibrahimović, a prenosi Fudbal Italia.

Povezana vest:  19.KOLO JELEN SUPER LIGE, Crno beli na dva boda od Zvezde

Ibrahimović se zatim osvrnuo i na utakmicu, kao i na svoj drugi dolazak na San Siro, nakon što je prošlog leta Interov dres zamenio Barseloninim.

-Utakmica je bila teška, a Inter je igrao dosta agresivno. I sudija je napravio nekoliko grešaka, ali ne smemo se vaditi na sudiju jer nismo igrali dobro kao obično, osim u poslednjih 20 minuta meča. Ja sam se vratio nakon mesec dana pauze zbog povrede i nisam još sasvim spreman za igru. Na našem stadionu utakmica će biti sasvim drugačija. Ja sam optimista i verujem u naš prolaz u finale – veli Ibrahimović.

Povezana vest:  Pari Sen Žermen želi Balotelija

-Inter je igrao kompaktnije od nas. Upoređujući razdoblje kada sam ja igrao u Interu, danas više gaje napadačku igru. Imaju nekoliko vrlo talentovanih igrača i vidi se da su puni samopouzdanja. Očito im je u izgradnji pobedničkog mentaliteta, u Ligi šampiona pomoglo to što su eliminisali Čelzi. Naravno da je sve moguće u revanš meču, ali ja sam pun vere u Barselonu. Ako je Inter u ovoj utakmici mogao dati tri gola, onda mi pred našim navijačima možemo postići četiri ili pet komada! – kazao je Ibrahimović.

Povezana vest:  AFRIČKI KUP NACIJA 2012, Gabon startovao pobedom na KAN