radomir antic vs gre

Antić: Duel Atletika i Barselone najbolje što Primera ima

Nekadašnji trener Barselone i madridskog Atletika Radomir Antić rekao je danas da je utakmica između ta dva tima najkvalitetniji duel koji španski fudbal može da ponudi u ovom trenutku.
Antić je bio trener madridskog kluba od 1995. do 2000. godine i u prvoj sezoni je osvojio duplu krunu, ali i poslednju titulu Atletika. Na početku 2003. godine vodio je i Barselonu, ali je na kraju te sezone napustio klub.
-To je najbolja utakmica koja se može videti u Španiji. Duel Atletika i Barselone može da ponudi visok kvalitet, jer je madridski tim mnogo napredovao od prošle sezone. Imaju dobro izbalansiran tim i igraju sa dosta samopouzdanja. Ne bih da prognoziram rezultat, Barselona ima Pedra, Nejmara, Sančeza i Mesija, ali će bivši napadač tog kluba David Vilja biti veoma motivisan u dresu Atletika – rekao je Antić za zvanični sajt Primere.
Antić je trenutno bez trenerskog angažmana pošto je nedavno napustio kineski Šandong. Utakmica između madridskog Atletika i Barselone igra se sutra od 20 sati na „Visente Kalderonu“ u Madridu.

Povezana vest:  Mijailović: Nadamo se nastavku prvenstva u maju