Marakana

Zvezdi zabranjeno da registruje nove igrače

Disciplinska komisija Fudbalskog Saveza Srbije (FSS) zabranila je registraciju novih igrača Crvenoj zvezdi, Jagodini, Radu i još devet klubova Superlige i Prve lige zbog dugovanja prema nekadašnjim fudbalerima i trenerima.
Zvezda duguje trenerima Predragu Katiću i Dušanu Kljajiću, kao i igračima Filipu Jankoviću, Natanijelu Asamoi, Aleksandru Pantiću, Đorđu Tutoriću, Nemanji Nikoliću, Srđanu Mijailoviću, Milanu Jovanoviću, Urošu Ćosiću i Stevanu Reljiću.
Jagodina ima obaveze prema Vladimiru Milenkoviću, Milutinu Ivanoviću, Vladimiru Đilasu i Nenadu Šljiviću. Rad mora da isplati Nikolu Stojiljkovića i Nemanju Andrića, a Novi Pazar duguje Vladanu Đogatoviću, Milošu Bogunoviću i treneru Saši Milanoviću.
Kragujevački Radnički tužili su trener Aleksandar Ilić, kao i igrači Aleksandar Petrović, Milovan Milošević, Bojan Đorđević i Nikola Lukić.
Radnički iz Niša duguje treneru Milanu Samardžiću i igračima Stanimiru Miloškoviću i Predragu Sikimiću, dok OFK Beograd ima obeveze prema Urošu Nenadoviću i Nikoli Simiću.
Mere zabrane registrovanja novih igrača se ne odnosi na mogućnost transfera igrača u druge klubove, odnosno na mogućnost da klubovi obezbede sredstva za izmirenje svojih obaveza.
Disciplinska komisija FSS apeluje da u što kraćem roku klubovi izmire dugovanja ili sklope sporazum sa poveriocima.

Povezana vest:  Arsen Venger: Ne možemo sebi priuštiti da kupimo Ronalda