Nikola Lazetic i Dejan Lekic na promociji kopackeLekić i Lazetić testirali najbržu kopačku na svetu
 
 
 
Fudbaleri Crvene zvezde Dejan Lekić i Nikola Lazetić na stadionu Marakana demonstrirali su igru u najbržim kopačkama sa najboljim performansama do sada Nike Mercurial Vapor Superfly II. Najnovije Nike Mercurial kopačke nosiće naši reprezentativci na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi, kao i otalih osam Nike reprezentacija.
 
Gornji deo kopačke napravljen je pomoću najnovije Flywire tehnologije što omogućava da prijanja stopalu kao rukavica, dok lagani karbonski đon pruža dodatnu brzinu. Teška je 238 grama i obezbeđuje momentalno ubrzanje igrača. Revolucionarni pametni kramponi se prilagođavaju pritisku igrača i uslovima terena kada je to potrebno. “Toe – off “ uložak pruža stabililizaciju prstima i omogućava igraču maksimalan iskorak. Jarka boja daje lični pečat na terenu.
 
-Počastvovan sam što mi se ukazala prilika da testiram nove Nike Mercurial kopačke, i sa gledišta igrača mogu da kažem da su performanse zaista neverovatne. Siguran sam da će put ka uspehu svakom profesionalnom fudbaleru sa njima biti mnogo lakši – izjavio je Dejan Lekić.
 
Nike Mercurial Vapor Superfly kopačke napravljene su u saradnji sa najboljim fudbalerima današnjice Kristijanom Ronaldom, Didierom Drogbom, Zlatanom Ibrahimovićem, Frankom Riberijem, Tio Volkotom i Alexandre Patom.
Povezana vest:  Partizan pobedio Radnički 1923 u Kragujevcu