darko lazovic ZVEZDA-SLOGA 14Darko Lazović: Srećan sam zbog povratka

Tačno osam meseci nakon što je doživeo povredu ligamenata kolena, jedan od najboljih igrača Crvene zvezde, Darko Lazović, vratio se na teren.
Brzonogi krilni igrač odlično se pokazao i bio jedan od najboljih pojedinaca na današnjem meču sa Slogom iz Petrovca na Mlavi.
– Presrećan sam zbog povratka na teren. Osećao sam se dobro u igri i nisam osetio nikakav problem. Mislim da nemam strah nakon povrede, tačnije ne osećam ga, ali postoji mogućnost da u podsvesti postoji. Do početka sezone ima dosta vremena da otklonim i to – rekao je Lazović.
Povremeni reprezentativac Srbije veruje u svoj i kvalitet saigrača.
– Mislim da imamo odličnu ekipu. Tokom treninga prethodnih meseci uverio sam se da imamo veliki potencijal. Možda sam mogao i krajem jesenje polusezone da se vratim u takmičarsku ekipu, međutim, nisam želeo ništa da rizikujem. Još uvek nisam maksimalno fizički spreman, ne bi bilo dobro ni da jesam, jer je pripremni period tek počeo. Do 23. februara i prve utakmice sa Javorom verujem da će sve biti u najboljem redu. Još nisam pričao sa trenerom na kojoj poziciji me vidi, ali tokom priprema kroz utakmice će sve biti jasnije – zaključio je Lazović.

Povezana vest:  28. KOLO JELEN SUPER LIGE, Rezultati utakmica 28. kola i tabela