danko lazovic zenitDanko Lazović ne govori o mogućem dolasku u Partizan

Bivši fudbaler Partizan Danko Lazović nije želeo danas da govori o tome da li će potpisti ugovor sa „crno-belima“, ali je istakao da mu je drago što trenira sa šampionom Srbije.
-Zahvalio bih Partizanu što mi je izašao u susret i što treniram ovde. Svima je poznato da sada nemam klub. Uvek je lepo kad se vratiš, a ovo ja ne vidim kao klub – ovo je moja kuća. Drago mi je što sam ovde, videćemo šta će biti“, rekao je Lazović novinarima u Sportskom centru Teleoptiku.
Lazović je zamolio novinare da ga ne pitaju da li će potpisati za Partizan, već da sačekaju još dva dana.
Lazović je pre godinu dana iz Zenita otišao u Rostov na pozajmicu, a ove zime mu je istekao ugovor s timom iz Sankt Petersburga.
-Posle deset godina ponovo treniram sa Sašom Ilićem. Mnogo vremena je prošlo, a on se nije promenio, ostao je isti. Ovi momci su veliki profesionalci i stvarno se osećam kao da sam kod kuće – rekao je Lazović.
Na pitanje da uporedi Partizan nekad i sad, on je rekao da je teško odgovoriti: „Ovo su mladi momci, kvalitetni igrači, puni elana, ali mora puno da se radi da bi postali pravi igrači“, rekao je Lazović.

Povezana vest:  Stojanović: Pokazali smo dva lica