lazovic sal

Lazović potpisao za Partizan, srećan zbog povratka

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Srbije Danko Lazović rekao je danas da su mu motivi povratka u Partizan bili borba za titulu i želja da do kraja karijere osvoji još trofeja. 
-Jako mi je drago što sam se vratio, došao sam ovde da treniram, da ostanem u formi, ali me je Adi (sportski direktor Partizana Albert Nađ) iznenadio ponudom. Dogovorili smo se za 10 minuta i evo me ponovo ovde…Imam veliki motiv da igram ovde i želim da osvojim još neki trofej do kraja karijere – rekao je Lazović na stadionu Partizana. 
Napadač je potpisao ugovor sa crno-belima na godinu ipo i on je peto pojačanje Partizana u ovom prelaznom roku. Lazović je time i treći put u redovima šampiona Srbije. Posle Partizana, Lazović je sa velikim uspehom igrao za ruski Zenit. 
-Titula nije obezbeđena, ovo je tek početak velikog rada…Čeka nas 15 jako teških utakmica i nadam se da ćemo 18. maja svi zajedno slaviti sedmicu (sedmu uzastopnu titulu prvaka) – rekao je Lazović. 
Partizan je prvi deo prvenstva završio sa bodom prednosti nad drugoplasiranom Zvezdom. Lazović je pohvalio Partizan i način rada u klubu, rekavši da to nema niko drugi u Srbiji. 
-Partizan je specifičan klub, ima ono što drugi nemaju. Uvek nas dočeka raširenih ruku kad god dođemo i stvarno mi je drago što sam se vratio…Što se tiče planova najbitnije je da osvojimo titulu, a posle ćemo da razmišljamo o Evropi. Nisam došao da bih otišao u junu, mada i to nije isključeno – rekao je napadač. 
Lazović nije hteo da kaže koji su ga klubovi tražili pored Partizana, ali je dodao da su oni iz Turske, Kine i Kanade. 
-Proveo sam četiri godine u Rusiji, malo sam se umorio od putovanja, ne želim da se sa 30 godina borim za opstanak – rekao je Lazović. 
Albert Nađ je otkrio da će bek Vladimir Volkov danas da produži ugovor sa crno-belima i da je prelazni rok za Partizan time uglavnom završen. 

Povezana vest:  Mihajlović: Subotiću je sada važniji klub od Srbije