Jose Mourinho Chelsea Press Conference

Murinjo: Azar najbolji mladi igrač na svetu

Menadžer fudbalera Čelsija Žoze Murinjo ocenio je danas da je Eden Azar trenutno najbolji mladi igrač na svetu.
Čelsi je sinoć u Mančesteru pobedio domaći Siti sa 1:0, a jedan od najboljih igrača na terenu bio je reprezentativac Belgije.
-Azar mora da ostane sa obe noge na zemlji. Ima još dosta da napreduje, ali je u ovom trenutku verovatno najbolji mladi fudbaler na svetu. Dajte mu vremena, kao i Vilijanu, Šurleu i Salahu. Ovim igračima su potrebni dobri rezultati – rekao je Murinjo za klupski sajt.
On je ponovio da sadašnja ekipa Čelsija još uvek raste i uči.
-Mi smo tim koji evoluira, ali ovakve pobede kao protiv Sitija pomažu ekipi da poraste. Taktički i psihički smo odigrali fantastično. Takođe, ovaj meč je dobar kao priprema za ono što nas čeka u Ligi šampiona. Mi volimo velike utakmice, tada smo ekstra-motivisani. Postoje dva velika „konja“, favorita, u trci za titulu. Tu je i mali „konj“ koji mora da pije još mleka i da nauči da skače i koji će sledeće sezone biti glavni kandidat za trofej – slikovito je opisao Murinjo trenutnu situaciju u Premijer ligi.
Čelsi trenutno deli drugo mesto na tabeli sa Mančester Sitijem, a oba tima imaju po 53 boda, dva manje od vodećeg Arsenala.

Povezana vest:  PSŽ demantovao da ima najplaćeniji tim na svetu