aleksandar jankovic fk rad

Janković: Pojačanja nisu prioritet

Trener fudbalera Rada Aleksandar Janković rekao je danas da eventualna pojačanja nisu prioritet i da veruje da je trenutni igrački kadar spreman da ostvari cilj i izbori opstanak u Super ligi Srbije. 
-Dobro bi bilo da nam dođu još jedno ili dva pojačanja, ali to mi nije prioritet. Mislim da sa ovim igračkim kadrom, sa igračima koji su došli u prethodnih dvadesetak dana i sa igračima koji su već bili tu, možemo da ostvarimo cilj – rekao je Janković, objavljeno je na sajtu kluba. 
Fudbaleri Rada nalaze se u Antaliji na pripremama za nastavak sezone, a Janković je istakao da je zadovoljan dosadašnjim angažovanjem i posvešćenosti obavezama igrača, kako na treninzima, tako i na odigranim pripremnim utakmicama. 
-Ono što me čini srećnim posle prve dve utakmice je to što su svi igrači maksimalno posvećeni radu, maksimalno odgovorni… To mi daje nadu da ćemo ostvariti cilj koji smo svi zacrtali. Pred nama su još dve utakmice i nadam se da ćemo u narednih pet, šest dana i taktički deo igre dovesti do nivoa koji nam je neophodan – rekao je trener Rada. 
Fudbaleri Rada, koji će u Turskoj ostati do 13. februara, u dosadašnjem delu priprema pobedili su kombinovani sastav Spartaka iz Moskve, a poraženi su od Astane. Rad je poslednji na tabeli Super lige Srbije sa 11 bodova, a u prvoj utakmici u prolećnom delu šampionata gostovaće Čukaričkom. 

Povezana vest:  Klop: U Premijer ligu kad moj engleski bude bolji