Sinisa Mihajlovic Sampdoria

Mihajlović među kandidatima za trenera Intera?

Trener fudbalera Sampdorije Siniša Mihajlović među kandidatima je za šefa stručnog štaba milanskog Intera, prenose italijanski mediji. „Tutosport“ navodi da aktuelni trener nero-azura Valter Macari, uprkos podršci rukovodstva kluba, na kraju sezone verovatno odlazi sa klupe, a da su, pored doskorašnjeg selektora reprezentacije Srbije, alternative Frank de Bur iz Ajaksa i Brazilac Leonardo.
Mihajlović je više puta rekao da bi jednog dana voleo da postane trener Intera, nakon što je u popularnom klubu proveo dve uspešne sezone kao igrač, a potom bio pomoćnik Robertu Manćiniju.
Mihajlović navodno ima odlične šanse pošto je ostao u dobrim odnosima sa počasnim predsednikom Intera Masimom Moratijem.
Srpski stručnjak posle odlaska sa kormila nacionalne reprezentacije sa velikim uspehom vodi Sampdoriju, koja je odmakla od zone ispadanja i trenutno zauzima 13. mesto na tabeli Serije A sa 25 bodova.
Leonardo, koji je vodio Inter u sezoni 2010-2011. takođe je zadržao dobre odnose sa Moratijem, a trenutno je bez posla nakon što je prošlog leta napustio mesto sportskog direktora Pari Sen Žermena.

Povezana vest:  Crvena zvezda nadigrala Dinamo iz Pančeva