Urucenje poklona

Jana voda ispunila želje deci oboleloj od raka

Pod sloganom „Dobro se dobim vraća“, kompanija Jamnica je pred kraj prošle godine pokrenula novu kampanju za svoj poznati brend Jana, pod nazivom „Jana – voda sa porukom“. Da je slogan pravi, jer motiviše i inspiriše da se drugi učine srećnim, potvrđeno je i na delu, jer je Jana realizovala započeti projekat Udruženja NURDOR – „Imam jednu želju“. Jana je ispunila želje deci, oboleloj od raka koja su na lečenju na hemato-onkološkim odeljenjima u Beogradu, Nišu i Novom Sadu i poklonima bar na trenutak izmamila osmehe obradovala i nagradila ih za hrabrost i volju, koju ovi heroji pokazuju svakog dana. Decu su u Udruzenju NURDOR dočekale najrazličitije igračke, telefoni, knjige, slatikiši… sve u skladu sa njihovim željama.
Jana je ovim primerom pokazala da uvek možemo da pronađemo način da nekoga usrećimo, da napravimo pozitivnu promenu i da male stvari mogu učiniti svet boljim.
-Ovo je samo jedan od projekata u nizu koje ćemo realizovati do kraja godine. Međutim, za njihovo ostvarenje potrebna nam je pomoć svih, jer svako od vas može da doprinese realizaciji sledećeg humanitarnog i društveno odgovornog projeka! – poručuju iz vode Jana i kompanije Jamnica.
Zato posetite sajt www.vodasporukom.com, tamo ostavite sopstvenu poruku koja vas pokreće i podelite je sa prijateljima na Vašoj facebook stranici. Time ste dopunili Jana bocu sa još jednom kapljicom i učestvovali u realizaciji sledećeg projekta. Deljenjem poruka sakupljaju se kapljice i puni se boca, a kada se boca napuni Jana će realizovati sledeće humanitarno delo i pomoći nekim drugim ljudima ili ustanovama kojima će ta pomoć pokazati da neko misli na njih.
Samo zajedno možemo da menjamo svet.
Trenutno se kapljice sakupljaju za „Pokret 65+“ i projekat „Stari nisu stvari“.
I ne zaboravite – Dobro se dobrim vraća!
Jana, voda sa porukom

Povezana vest:  Traže se novi Lea, Andrija i Dušan: Da li si ti BALKAN TOP STAR?!