Jose Mourinho Chelsea Press Conference

Murinjo: Inter i Milan više nemaju vrhunske igrače

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo rekao je danas da u Interu i Milanu nema više vrhunskih igrača sposobnih da za nekoliko meseci naprave rezultat, ali i naglasio da treneri Valter Macari i Klarens Sedorf zaslužuju poverenje. Inter i Milan nisu više dominantni u Seriji A kao ranijih godina, što pokazuje tabela gde se „neroazuri“ bore za plasman u Ligu Evrope, dok je njegov gradski rival na 10. mestu i bez nekih većih ambicija u ovoj sezoni.
-Verujem da je trenerima Intera i Milana Valteru Macariju i Klarensu Sedorf potrebno vreme da bi dobili poverenje navijača. Iskreno, u tim klubovima nema više vrhunskih igrača da bi se napravili dobri rezultati za nekoliko meseci. Uvek ću biti navijač Intera i mogu da kažem da Macari zaslužuje poverenje, ali i strpljenje. Poštujem Milan jer ima veliki ugled i nadam se da će Sedorf biti uspešan – rekao je Murinjo za „Gazetu delo Sport“.
Murinjo je vodio Inter od 2008. do 2010. godine i sa tim klubom osvojio je dve titule u Seriji A, Ligu šampiona, Kup i Superkup Italije.

Povezana vest:  Viktor Kasai sudi na otvaranju Evropskog prvenstva