dragan djuric zemunelo 2012

Đurić: Nisam podneo ostavku

Predsednik fudbalskog kluba Partizan Dragan Đurić izjavio je danas da nije podneo ostavku na tu funkciju i da će nastaviti da radi u klubu. 
-Nisam podneo ostavku. Nastavljam da radim koliko mogu – rekao je Đurić za Sportski žurnal. 
Potpredsednik kluba Duško Jovanović nije danas želeo da objasni šta se juče dogodilo na sednici Sekretarijata i dodao da do sutra neće biti nikakvog saopštenja. Posle jučerašnje sednice Sekretarijata, koja je održana u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu, niko iz uprave kluba nije davao izjave za medije, a neposredno nakon toga izdato je saopštenje. 
U saopštenju crno-belih je navedeno da je Đurić obavestio Sekretarijat da „zbog privatnih obaveza neće moći da se posveti radu kluba u meri i na način kao što je to bio slučaj u prethodnom periodu“. 
-Predsednik kluba je predložio, imajući u vidu blizak početak takmičarske sezone, obaveze i ambicije kluba, da potpredsednici kluba preuzmu poslove predsednika kluba. Sekretarijat je prihvatio izneti predlog, a predsednik kluba će učestvovati u radu organa kluba u skladu s mogućnostima – navodi se u saopštenju. 
Odluke Sekretarijata bi trebalo da budu potvrđene na narednoj sednici Upravnog odbora kluba. 

Povezana vest:  Benites ljut zbog naziva privremeni trener