Luis Suarez 1

Suarez: Napravio sam samo dve greške u karijeri

Najbolji strelac Liverpula Urugvajac Luis Suarez rekao je danas da su „ujedanja“ Otmana Bakala iz PSV-a i Branislava Ivanovića iz Čelsija jedine greške koje je napravio u karijeri i dodao da je slučaj vređanja Patgrisa Evre na rasnoj osnovi izrežiran.
-To su jedine dve greške koje sam imao kao fudbaler. Izvinio sam se i tu se priča završila. Ne žalim ni za čim. Ostale stvari bile su kao film u koji ljudi u Engleskoj veruju. Slučaj Patrisa Evre bio je lažan. Optužen sam bez dokaza, bio sam tužan, ali to je prošlost i sada sam srećan. Zreliji sam kao ličnost, dobro razmislim pre nego što nešto učinim – rekao je Suarez za urugvajski radio Sport 890.
On je priznao da se pribojava eventualne povrede koja bi mogla da ga odvoji od Svetskog prvenstva u Brazilu.
-Istina je da sam pomalo uplašen zbog onoga što se dogodilo Falkau i Volkotu. Živim u sadašnjosti i uvek dajem maksimum za klub. Svi bismo voleli da idemo na SP, ali trenutno sam fokusiran na englesku ligu. Kasnije ću razmišljati o nacionalnom timu – rekao je Suarez.
Urugvaj će na Mundijalu u Brazilu igrati u grupi D zejedno sa Engleskom, Kostarikom i Italijom, a prvi meč na šampionatu odigraće 14. juna u Fortalezi protiv Kostarike.

Povezana vest:  JELEN SUPERLIGA, Hajduk pobedio u Jagodini i ostao sam na čelu tabele