vladimir vermezovic kzn

Vermezović trener Pajratsa, želi da dovrši posao u JA

Južnoafrički fudbalski klub Orlando Pajrats angažovao je danas Vladimira Vermezovića za novog trenera sa kojim je potpisan trogodišnji ugovor. 
-Imam nedovršen posao u Južnoj Africi. Orlando Pajrats je velikan afričkog fudbala i pružila mi se prilika da ispunim životni san. Zahvalan sam na ukazanom poverenju – rekao je Vermezović medijima na predstavljanju u Johanezburgu. 
Vermezović je bio bez posla od odlaska iz Partizana prošle godine, a prethodno je radio kao trener najvećeg rivala Orlanda, Kajzer Čifsa.
-Imao sam priliku da detaljno upoznam Orlando sa druge strane. Dakle, ne dolazim u nepoznato okruženje. to bi trebalo da pomogne, jer znam šta navijači očekuju da uradim – kazao je Vermezović. 
Prvi čovek kluba Irvin Koza rekao je da očekuje da srpski trener dobro radi. 
-Vermezović nije nov u južnoafričkom fudbalu. Njegova glad za uspehom i disciplina su impresivni – rekao je Koza. 
Povodom angažovanja Vermezovića oglasio se veliki broj bivših fudbalera tog kluba, a Polen Ndlanja je rekao da ne veruje da srpski trener ima ono što je potrebno da donese uspeh. 
-Obično sudim o treneru na osnovu njegovih prethodnih dostignuća i iskreno rečeno ne mislim da je Vermezović uradio dobar posao sa prethodnim klubom u Južnoj Africi, a mislim da neće uspeti ni sa ovim – rekao je Ndlanja južnoafričkim medijima. 
Orlando je u prvenstvu odigrao 13 utakmica i na sedmom je mestu sa 23 boda. Prvi Kajzer Čifs ima 17 bodova, ali i pet mečeva više. 

Povezana vest:  NEMAČKA LIGA, Rezultati utakmica 18. kola i tabela