Ronaldo Brazilian Soccer Team
Ronaldo zainteresovan za mesto sportskog direktora PSŽ
 
Bivši brazilski fudbalski reprezentativac Ronaldo rekao je da će razmotriti ponudu za upražnjeno mesto sportskog direktora francuskog prvaka Pari Sen Žermena.
Tridesetsedmogodišnji Ronaldo gledao je u petak pobedu PSŽ nad Valensijenom (3:0) u loži „Parka prinčeva“ zajedno sa direktorom marketinga kluba Žan-Klodom Blanom, a francuski mediji tvrde da će on verovatno preuzeti mesto sportskog direktora nakon odlaska zemljaka Leonarda.
-Imam veoma dobar odnos sa predsednikom PSŽ Naserom Al Kelaifijem, ali prvo želim da završim posao ambasadora prvenstva sveta u Brazilu. Posle toga uzeću nekoliko meseci i videću šta da radim. Ne isključujem opciju dolaska u PSŽ – izjavio je Ronaldo televizijskom Kanalu plus, podsetivši da volonterski već radi kao ambasador Parižana.
-Volim ovaj grad, imam veliku naklonost prema klubu i to je već dobar početak – poručio je Ronaldo, nekadašnja zvezda Barselone, Intera, madridskog Reala i Milana.
Ronaldo je odigrao 97 utakkica i postigao 62 gola za reprezentaciju Brazila, sa kojom je 1994. i 2002. godine osvojio titulu prvaka sveta.
Povezana vest:  Lukić pobedio, Džajiću najviše glasova za skupštinu