volkov pripreme

Volkov: Vreme je da Novi Pazar kapitulira

Fudbaler Partizana Vladimir Volkov rekao je danas da crno-beli izgledaju mnogo ozbiljnije nego prošle godine, kao i da je vreme da ekipa Novog Pazara kapitulira na domaćem terenu. 
-Čeka nas teško gostovanje Novom Pazaru, pogotovo što je prvo kolo. Sve oči će biti uprte u tu utakmicu. Mi poštujemo protivnika, ali vreme je da i oni kapituliraju. Znamo šta nas čeka, ali se nećemo busati u grudi, bićemo skromni, ali i samouvereni – rekao je Volkov novinarima u Sportskom centru Teleoptik. 
Prvu utakmicu prolećnog dela šampionata Partizan igra u subotu od 13.30 na gostovanju protiv Novog Pazara. Crno-beli u Novom Pazaru do sada nisu zabeležili trijumf u prvenstvenim mečevima. Volkov je istakao da je ekipa dosta napredovala u odnosu na prošlu godinu. 
-Drugačije sve izgleda, ali pripremni period je jedno, sve ostalo je drugačija priča. Ne bih davao sad neke prerane ocene, ali na osnovu ovoga kako smo radili i kako smo igrali imamo prava da se nadamo samo dobrim stvarima… Izgledamo dosta ozbiljno, dosta bolje nego prošle godine, a na nama je da to i pokažemo na takmičarskim utakmicama – rekao je odbrambeni fudbaler šampiona Srbije. 
Volkov se složio i sa ocenom novinara da je Partizan na pripremnim mečevima igrao dobro u odbrani. 
-Kad kažem da izgledamo dosta bolje, prvenstveno mislim na zadnju liniju. Odbrani sada igraju svi, svih 10, 11 igrača, što nije bio slučaj u prethodnim mesecima, tako da je nama lakše, imamo veću čvrtstinu u odbrani – dodao je Volkov. 
Jesenji deo šampionata crno-beli su završili na prvom mestu sa 33 boda, bodom više od Crvene zvezde. 

Povezana vest:  Krunić: Sa Smederevom teže nego sa Zvezdom