Nevena Ignjatovic

ZOI SOČI 2014

Ignjatović: Biće još bolje u slalomu

Srpska skijašica Nevena Ignjatović rekla je danas da je zadovoljna osvajanjem 28. mesta u veleslalomu na Olimpijskim igrama u Sočiju i dodala da jedva čeka takmičenje u slalomu.
-Zadovoljna sam što sam uspela da uđem u najboljih 30 u prvoj vožnji, to mi je i bio cilj. Ceo dan sam bila odlično raspoložena i nisam razmišljala o konačnom ishodu. Sjajno je što sam imala priliku da u drugoj trci startujem druga po redu. Srećna sam što sam uspela da ostvarim ono što sam zacrtala i to u veleslalomu, koji mi je slabija disciplina. Radujem se slalomu i očekujem još bolji rezultat – 
rekla je Ignjatovićeva posle trke.
Ignjatovićeva je stazu prevezla ukupnim vremenom 2:42,46 minuta i ostvarila najboli plasman na Igrama u karijeri.
-Zadovoljan sam naročito prvom vožnjom. Super je što je Nevena imala mogućnost da i na velikom takmičenju oseti kako je to startovati među prvima. U drugu vožnju je ušla malo nervoznije i sa dozom rezerve, ali sam zadovoljan onim što je Nevena pokazala danas – rekao je Miha Malus, trener srpske skijašice.
Predstavnici olimpijskog komiteta Srbije danas su imali još jedan razlog za zadovoljstvo, pošto je OKS proglašen za najboljeg partnera kompanije Proktor i Gembl na lokalnom nivou za učešće u kampanji „Hvala ti, mama“.

Povezana vest:  London se sprema za OI: Doveli su NBA, finale Lige šampina i još 28 velikih sportskih dešavanja