tamara pripremeX FACTOR
Tamara Milanović otvara šestu uživo emisiju
 
U šestoj uživo emisiji popularnog šou programa koja je na program večeras od 21h na TV Pink čast da prva nastupi na scenu imaće šarmantna Tamara Milanović! Kako saznajemo Tamara će pevati jednu emotivnu pesmu na engleskom jeziku koju i privatno voli da peva, ali ipak priznaje da se plaši večerašnjeg nastupa:
-Sviđa mi se pesma koju ću otpevati večeras, ali moram priznati volim da pevam drugačiju verziju od ove kojom ću se predstaviti večeras. Iskrena da budem, plašim se večerašnjeg nastupa!- rekla nam je Tamara koja se zajedno sa ostalim finalistima uveliko sprema za večerašnji izlazak na scenu.
-Obožavam da se ulepšavam za svaki nastup. Jako sam zadovoljna kako ću večeras izgledati, nosiću neprocenjiv komad odeće koji mi se veoma dopada! Jedva čekam da čujem reakcije publike! – bila je zagonetna ova lepa brineta.
I ostali takmičari se pripremaju, u Šimanovcima vlada sjajna atmosfera, ali ima i treme.
-Uvek postoji trema kada imate odgovornost, tako je I ovog puta. Ali, mislim da ipak svi jedva čekamo da izađemo na scenu, uželeli smo se publike!- iskren je finalista Aleksa Perović.
Večerašnja emisja „X Faktora“ je na program u 21h na tv Pink, a u revijalnom delu imaćemo priliku da uživamo u fantastičnom nastupu makedonske pevačice Kaliopi.
Povezana vest:  Reper Lil Vejn boluje od epilepsije