darko lazovic 11

Lazović: Očekujem veliku borbu i osvajanje titule

Fudbaler Crvene zvezde Darko Lazović rekao je danas da očekuje veliku borbu u nastavku prvenstva, ali i da veruje da će crveno-beli osvojiti titulu. 
-Svi timovi su se dobro pojačali. Smatram da smo i mi dobro odradili prelazni rok, zbog čega mislim da nas čeka zanimljivo prvenstvo. U odnosu na ranije sezone sigurno jedno od najzanimljivijih i najujednačenijih. Očekujem veliku borbu i nadam se osvajanju prvog mesta – rekao je Lazović za sajt kluba. 
Zvezda je prvi deo sezone završila na drugom mestu na tabeli Super lige Srbije sa bodom zaostatka u odnosu na Partizan. U prvom meču prolećnog dela domaćeg šampionata, Zvezda u subotu od 18.00 dočekuje Javor iz Ivanjice. 
-Optimisti smo pred nastavak prvenstva zbog igre koju smo prikazivali na kontrolnim utakmicama i spremni čekamo premijeru protiv Javora na Marakani. Istina je da nam je tim iz Ivanjice ostao dužan zbog poraza koji su nam naneli u prethodnom duelu. Međutim, i da nije tako, ništa se ne bi promenilo, jer je naš cilj u svakom susretu pobeda – kazao je Lazović. 

Povezana vest:  Toni još godinu dana u Veroni