jagodina pripreme 2013

Dodić: Jagodina spremno dočekuje početak prvenstva

Trener fudbalera Jagodine Mladen Dodić izjavio je danas da njegova ekipa spremno ulazi u prolećni deo prvenstva i utakmicu sa Napretkom, sa ambicijama da zadrži treće mesto i ponovi uspeh u Kupu iz prošle godine. 
-Prva prepreka u ostvarivanju cilja u prvenstvu je Napredak. Očekujem bolji start nego što je bio jesenas. Očekujem neizvesnu utakmicu u kojoj moramo da pokažemo znanje, umeće i iskustvo koje je na našoj strani – rekao je Dodić na konferenciji za novinare. 
Fudbaleri Jagodine u subotu od 16 sati u Kruševcu igraju protiv Napretka, utakmicu 16. kola Super lige. 
-Odigrali smo devet jakih utakmica u pripremnom periodu i spremno ulazimo u prvenstvo, sa mnogo optimizma. Atmosfera je dobra, zdravi smo, spremni i orni da nastavimo tamo gde smo jesenas stali. Ambicije su poznate, a to je da zadržimo visoko treće mesto i ponovimo uspeh u Kupu od prošle godine – rekao je Dodić. 
Dodić je dodao da ne razmišlja o rezultatu i da bi bio najzadovoljniji pobedom. 
-Sva pažnja je usmerena na ekipu Napretka, koja je kao i većina superligaša pretrpela nekoliko promena u igračkom kadru. Tri igrača iz prve postave je otišlo, a doveli su 10 igrača – rekao je Dodić. 
On je dodao i da su prve utakmice posle pauze neizvesne, a tako je bilo i u avgustu, kada je Napredak u Jagodini pobedio sa 2:0. 
-Mi smo željni revanša, iako poštujemo ekipu Napretka. Radi se o ekipi koja je izuzetno mlada i ta mladost nosi hrabrost. Imaju kvalitet i brzinu i sigurno će imati ogromnu podršku sa tribina – rekao je Dodić. 
U Jagodinu je došlo osam novih igrača i pojačana je konkurencija skoro na svakom mestu u timu. Fudbaler Jagodine Dušan Martinović rekao je da njegovu ekipu čeka težak meč. 
-Napredak ima nekoliko odličnih pojedinaca. Mi smo dobro radili u pripremnom periodu. Dobro smo se spremili i sa nestrpljenjem očekujemo početak prvenstva. Svesni smo da svaki igrač mora dati 100 odsto svojih mogućnosti, da u meč uđemo angažovano i borbeno sa velikom željom da ostvarimo pozitivan rezultat – rekao je Martinović. 

Povezana vest:  Kases povukao tužbu protiv Barselone