dejan jovovic radnicki (3)

Jovović: Verujem u pobedu, možemo da polufinala

Trener vaterpolista Radničkog iz Kragujevca Dejan Jovović rekao je danas da veruje da njegovi igrači mogu da savladaju Brešu i izbore direktno učešće u polufinalu takmičenja. 
-Breša je pokazala da je pored nas najkvalietnija ekipa u grupi. Ono što su propustili na utakmici u Breši, sada će pokušati da nadoknade i da se ponovo vrate u egal sa nama. Očekujem dobru utakmicu, dostojnu Lige šampiona. Mislim da će biti otvorena od prvog trenutka, a na nama je da pokušamo da iskontrolišemo stvari od početka do kraja – rekao je Jovović za zvanični sajt kluba. 
Pre tri nedelje Kragujevčani su u Italiji naneli Breši prvi poraz, rezultatom 9:8, i tako postali jedini tim sa maksimalnim učinkom u dosadašnjem toku takmičenja. 
-U ovoj dvonedeljnoj pauzi imali smo prilike da se oporavimo I pripremimo direktno za ovu utakmicu. Nadam se da ćemo prikazati još kvalitetniju partiju nego u Breši – dodao je Jovović. 
Vaterpolsita Radničkog Aleksandar Ćirić, koji je proveo šest sezona u Breši, kazao je da njegovom timu neće biti lako da još jednom porazi Italijane. Pokušaćemo da našom igrom, koju smo pokušavali da dovedemo do perfekcije u proteklih 15 dana, ostvarimo istorijski uspeh za klub. I pored toga što smo ostvarili pozitivan rezultat u Breši ova utakmica neće biti ista. U Italiji im je falio jedan od najbitnijih igrača, reprezentativac Kristijan Peršuti – kazao je Ćirić. 
U derbiju šestog kola Grupe B Lige šampiona, vaterpolisti Radničkog u subotu će od 20.45 dočekati italijansku Brešu, na zatvorenom bazenu Sportskog centra „Park“. Utakmica će imati humanitarni karakter, pošto će sav prihod od ulaznica biti namenjen je lečenju Aleksandra Prijovića, koji boluje od teškog deformiteta kičmenog stuba. 

Povezana vest:  Ubović umesto Rađena