Luis Suarez Liverpool Cardiff

Suares: Mogu da ostvarim ciljeve sa Liverpulom

Fudbaler Liverpula Luis Suares rekao je danas da će njegovoj ekipi biti teško da osvoji titulu u Premijer ligi, ali da može da ostvari svoje ciljeve i snove i da sa tim klubu igra u Ligi šampiona. Suares je tokom leta u više navrata izrazio želju da ode sa Enfilda, pošto je rekao da želi da igra u Ligi šampiona i da se bori za titulu šampiona, ali je ipak ostao u klubu i potpisao novi četvoroipogodišnji ugovor. 
-Kada sam došao u Liverpul rekao sam da sam želim da igram sa tim klubom u Ligi šampona. Znam da taj san mogu da ostvarim – rekao je Suares, preneo je Skaj Sport. 
Liverpul trenutno zauzima četvrto mesto na tabeli, koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona i 12 kola pre kraja ima četiri boda manje od prvoplasiranog Čelsija. 
-Nisam siguran da li možemo da osvojimo titulu. Mislim da je ova sezona u Premijer ligi veoma teška. Svaka ekipa može da izgubi. Mančester siti, Čelsi i Arsenal su gubili bodove. Znamo da imamo malu ekipu. Pokazali smo da možemo dobro da igramo kada smo u punom sastavu, ali kada izostane jedan ili dva igrača, treneru je posao otežan – rekao je Suares. 
Suares, koji je na 21 prvenstvenoj utakmici ove sezone postigao 23 gola, rekao je da je cilj kluba da se plasira u Ligu šampiona. 
-Svi želimo da igramo u Ligi šampiona. To je naš cilj – rekao je Suares. 

Povezana vest:  Menadžeru Seltika Lenonu poslata paket-bomba