rad slavlje rad cz

Rad pozvao na sportsko navijanje protiv Novog Pazara

Fudbalski klub Rad pozvao je danas svoje navijače da sportski navijaju u predstojećoj utakmici sa Novim Pazarom u Super ligi Srbije, kako ne bi naneli štetu svom klubu. Utakmica Rad – Novi Pazar igra se u subotu od 13.30 na stadionu na Banjici, u sklopu 17. kola Super lige Srbije. 
Zajednica Superligaša dozvolila je Radu da bude domaćin na stadionu na Banjici, a ne na stadionu Obilića, gde „građevinari“ igraju svoje utakmice koje se proglase za mečeve visokog rizika. 
-Očekuje nas važnih 90 minuta sa jasnom ambicijom da ostvarimo maksimalan rezultatski učinak. Nadamo se da će navijači napraviti pravi ambijent i da neće nijednim gestom i postupkom narušiti sportski sadržaj i naneti štetu svom klubu. Da stignemo do željenog trijumfa uz fer i sportsko navijanje sa tribina – navodi se u saopštenju Rada. 
Rad se bori za opstanak u Super ligi, posle 16 kola nalazi se na poslednjem 16. mestu sa 11 bodova, dok je Novi Pazar u sredini tabele, na sedmom mestu sa 25 bodova. U prošlom kolu Rad je izgubio od Čukaričkog sa 0:2, dok je Novi Pazar odigrao bez golova sa Partizanom. 

Povezana vest:  Dinamo otkazao gostovanje na Kosovu