ivica_dragutinovic_skokDragutinović će biti operisan u ponedeljak
Srpski reprezentativac Ivica Dragutinović, koji je zadobio povredu Ahilove tetive na treningu Sevilje, otputovaće sutra u Finsku, gde će ga dan kasnije operisati specijalista Sakario Orava. Dragutinović će zbog ove povrede propustiti Svetsko prvenstvo.
-Sreća u nesreći je da Ahilova tetiva nije potpuno pukla, već parcijalno. Ipak, šansa da zaigram u Južnoj Africi je ravna nuli – izjavio je 34-godišnji Dragutinović.
Usled brojnih otkazanih letova zbog vuklanske prašine, Ivica tek sutra putuje u Finsku kod lekara specijaliste Sakarija Orave, koji je operisao i Dejvida Bekama.
-Mnogo mi je bitno šta će mi reći u Finskoj, jer bi pauza, u boljoj varijanti, mogla da bude dva do tri meseca, možda čak i šest – rekao je Ivica Dragutinović, koji je prikovan za krevet i hoda uz pomoć štaka.
-Žao mi je što se ovo desilo. Nije mi lako, bio sam u strašnoj formi. Ali, to je naš posao, to je život fudbalera. Neću da razmišljam šta bi bilo kad bi bilo. Gledaću da ostanem maksimalno pozitivan. Mentalno sam jak i znam da će sve biti u najboljem redu“, dodao je srpski fudbalski reprezentativac i istakao da je zamišljao da će se ovog leta na najlepši način oprostiti od nacionalnog tima i „na kraju karijere uraditi nešto veliko.
Povezana vest:  Stojaković doneo trijumf Javoru