22_04FARMA 2010
Obeležen Dan Planete Zemlje, Biljana ponovo duelista

Ovonedeljni duelisti su Biljana i Miloš. Miloša su izabrali farmeri dajući mu više štapića nego Mini, dok je Biljana imala najmanje glasova publike i tako automatski postala drugi duelista.

Da bi obeležili Dan Planete Zemlje, farmeri su morali da se kreću po dvorištu biciklima, što im nije teško palo.

Miloš je izjavio kako su sada pale sve maske i da se tek sada vidi ko je kakav. Takođe je rekao da bi voleo da još jednom bude gazda.

Uveče, posle izbora duelista, je održan sastanak zbog pisma u kojem Zadruga kritikuje farmere zbog njihovog ponašanja i odnosa prema zadacima. Sastanak je bio veoma buran, a većina farmera je, po završetku sastanka, vidno iznervirana otišla na spavanje.

Maca, Raka i Miloš, naravno, prvi ustaju. Sede za stolom i piju kafu. Nešto kasnije im se pridružuje Firči. Maca se požalio da mu sporo prolazi vreme, a Firči mu kaže da uzme nešto da radi i biće bolje.

Raka i Firči peku rakiju. Pridružuje im se Zorica. Počinju da ogovaraju Miloša. Zorica komentariše kako joj je užasna njegova izjava da bi „crko“ da nije bio gazda. Firči kaže da se ni njemu ne svidja ta Miloševa izjava, ali ni njegova priča kako je sa svinjom na ledjima trčao kroz centar Novog Sada. Kaže da je njegov najveći problem na farmi što se ponaša loše prema ostalim farmerima.

Povezana vest:  FARMA 3. SEZONA, Počelo super-finale Farme

Zorica i Maja pletu u dvorištu. Maja počinje da priča o tome kako je Miloš uzeo njen tek oprani peškir da bi očistio svoje čizme, što je nju naljutilo. Posle je prljavim rukama dirao i tek oprani veš.

Farmeri su dobili novo pismo od Zadruge. Firči okuplja sve farmere oko stola i počinje da čita pismo. U pismu, izmedju ostalog, piše da ce farmeri morati da koriste bicikle za svako kretanje po dvorištu, uključujući i obavljanje zadataka. Razlog tome je Dan Planete Zemlje koji se obeležava na današnji dan. Većina Farmera izlazi u dvorište kako bi isprobala bicikle.

Mina i Biljana su u kuhinji. Mina kaže da ne zna da kuva za toliko ljudi, jer misli da bi upropastila hranu. Bilja kaže da Zorica neće da kuva jer svako uzima šta i koliko hoće a ona neće da se zamera.

Mirjana, Dragana i Zorica pričaju o večerašnjem izboru duelista. Kažu da će večeras biti teška situacija pri dodeli štapića.

Firči priča o Milanu Mladenoviću. Kaže da je poslednja reč koju je rekao bila „Idemo!“. Djus kaže kako mu je super uvek kada čuje da pesma EKV-a počinje sa Ivane, da mu je lepo kada čuje svoje ime. Medjutim kada je shvatio da se taj početak pesme odnosi na Firčija oduševljeno je rekao da ne može da veruje da sedi sa njim i da je tek sada to shvatio. Kasnije u dnevnoj sobi kažđe Dejanu i Dragani kako mu dodje da zaplače jer je shvatio nešto u vezi Firčijevog privatnog života, ali ne želi to nikome da kaže, samo komentariše da je život čudo. Dragana mu kaže da je život jako lep i da ga treba iskoristiti na pravi način.

Povezana vest:  Osvajači Gren slem titula komentarišu Rolan Garos na Eurosportu

Maja i Zorica pričaju u spavaćoj sobi kako su jako osetljive na porodicu. Zorica kaže da je Milošu rekla kako će da popričaju o svom prijateljstvu po izlasku sa farme i to oči u oči. Zorica kaže Maji da je Vlada jutros za stolom rekao Milošu da seje zlo gde god da sedne. Pridružuje im se Gagi. Pričaju o Djusovom ponašanju.

Svi farmeri sede u dvorištu za stolom. Piju rakiju koju su u toku dana ispekli. Milena i Nemanja pevaju, a nešto kasnije im se pridružuje i Mina. Dok Mina peva, Maca upozorava Raku da ne gleda Minu tako pohotno jer to preko TV-a vidi njegova mama.

U trpezariji Gagi priča o Firčiju i Maji dok se oni jure oko stola. Kaže da se ponašaju kao da imaju 12 godina i da su zaljubljeni. Biljana misli da Firči napolju ima nekoga koga mnogo voli.

Povezana vest:  Najbolje turske serije od sada na novom kanalu u okviru mts TV ponude

Svi su se okupili u trpezariji i vreme je za izbor ovonedeljnih duelista. Ognjen dolazi po Macu, koji sedi u dvorištu i zajedno ulaze u kuću. Počinje izbor duelista. Dejan, Raka, Dragana, Gagi i Biljana daju štapić Mini. Biljana kaže da otkako je Mina došla kuhinja blista od čistoće, ali ako Miloš ode nema ko da brine o životinjama što je bitnije. Ostali farmeri daju svoje štapiće Milošu, uglavnom se žaleći na njegovo ponašanje.

Drugi duelista, farmer sa najmanje glasova publike je Biljana. Biljanin komentar je bio kratak a glasio je „Opet!“. Ognjen čita pismo Zadruge u kojem Zadruga kritikuje farmere za nedolično ponašanje, i nebrigu o životinjama. Osudjuje sukob u radionici izmedju Firčija i Miloša i obaveštava farmere o novim pravilima kažnjavanja. Takodje naredjuje da se pre odlaska u izolaciju prvo održi sastanak.

Po Ognjenovom odlasku, Biljana se u spavaćoj sobi pakuje i komentariše kako je Srbija ne voli i kako se ne ceni neko ko vredno radi. Pomažu joj Nemanja, Milena i Mirjana.

Svi osim Mace su se okupili da bi održali sastanak povodom pisma Zadruge. Posle burnog sastanka, vidno umorni farmeri su otišli na spavanje.