Imlek_decji_sajam_2Vitalino na Dečjem sajmu
Peti Imlek Dečji sajam svečano je otvoren u petak, 23. aprila u hali 3 Beogradskog sajma. Kompanija Imlek, kao generalni sponzor manifestacije,  pripremila je bogat zabavan i edukativan program aktivnosti za najmlađe, tokom trajanja sajma.
Na glavnoj bini će svakog dana od 14 časova biti prikazivana pozorišna predstava „Vitalino u borbi za jači imunitet“, a najaktivniji mališani mogu da se takmiče u Vitalino trci na sportskom terenu od 17 časova. U igraonici površine 150 metara kvadratnih, posetioce  zabavljaju  klovnovi, animatori, žongleri i glumci.
-Svesni smo potrebe da je deci potrebna pažnja, kao i različite aktivnosti koje će im ulepšati slobodno vreme i uticati na zdravije odrastanje Deca će moći da  uživaju u pozorišnim predstavama, takmiče se, ponesu svojim kućama nova iskustva i prijateljstva. – izjavila je Nevena Veselinović, PR menadžer kompanije Imlek.
Imlek_decji_sajam_1Posetioci Imlek Vitalino štanda imaće priliku da učestvuju u kreativnim radionicama, a za sve mališane su pripremljeni Vitalino pokloni. Decu će zabavljati i omiljeni Vitalino junak.
Kao kompanija koja prepoznaje potrebe svojih potrošača, Imlek je osmislilio proizvod Vitalino, koji je nastao kao o rezultat praćenja savremenih svetskih trendova na polju zdravih i hranljivih mlečnih proizvoda. Vitalino jogurt sadrži probiotike koji uticu na poboljšanje imuniteta kod dece. Zahvaljujući ovim svojstvima Vitalino pomaže najmlađima da očuvaju svoje zdravlje i osnaže imunitet.
Povezana vest:  Održana adidas modna revija sa sportskim novinarima kao manekenima