marko nikolic par radnicki

Nikolić: Vanserijski trud mojih igrača, čestitam im

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da su njegovi fudbaleri prikazali vanserijski trud u večerašnjoj pobedi nad Radničkim iz Niša. 
-Mnogo smo želeli pobedu, pritiskali celu utakmicu. Dobro smo počeli, ali smo se unervozili i primili gol. Brzo smo se vratili i u drugom poluvremenu smo nagrađeni golom. Do poslednjeg trenutka smo bili koncentrisani. Nekad je slađe kada se ovako dođe do pobede – rekao je Nikolić posle utakmice u Beogradu. 
Partizan je u 17. kolu Super lige kao domaćin posle preokreta pobedio Radnički iz Niša sa 2:1. 
-Sam tok utakmice je bio veoma čudan, ali smo u svakoj sekundi imali veliku želju i to je bilo primetno. Svojim igračima odajem priznanje na vanserijskom trudu, koji su prikazali. Iz jedne greške i nedovoljno kvalitetne reakcije smo primili gol, ali smo se brzo vratili – kazao je Nikolić. 
Crno-beli su pobedom nad Radničkim ostali na bodu zaostatka za liderom na tabeli Crvenom zvezdom. 
-Nije bilo lako, u drugom poluvremenu je praktično bila ‘viktorija’, nekoliko izglednih šansi, dosta situacija, jedna sumnjiva. Uprkos svemu tome, ono što me najviše raduje je što nismo ‘izgubili glavu’, ni u jednom trenutku nije bilo opasno ispred našeg gola – rekao je trener Partizana. 
Obe ekipe su utakmicu završile sa igračem manje, pošto su u finišu susreta isključeni Nikola Ninković i Milan Ćulum. 
-Nije bilo nesportskog ponašanja mojih igrača ni u jednom trenutku. Bila je primetna ogromna želja. Nisam video šta se dogodilo. Žao mi je što je došlo do toga, ali takve stvari se dešavaju – dodao je Nikolić.
Trener Radničkog Dragoljub Bekvalac rekao je da je Partizan bio bolji i da nije dozvolio njegovom timu da igra. 
-Nije lako odupreti se ovakvom Partizanu pred njegovim navijačima. Mi smo ono što smo se dogovorili donekle uspeli da ostvarimo. Nismo želeli da se branimo, postigli smo jedan gol, a teško je dati Partizanu još jedan. U poluvremenu smo se dogovorili da pokušamo, ali nismo uspeli – rekao je Bekvalac. 
Partizan će u sledećem kolu gostovati u Kragujevcu ekipi Radnički 1923, dok će niški Radnički dočekati Rad. 

Povezana vest:  Turea vređali na rasnoj osnovi u Moskvi