milos ninkovic

Ninković: Nema euforije zbog prvog mesta

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Ninković rekao je danas da u timu ne postoji euforija zbog prvog mesta na tabeli Superlige i da ga raduje što crveno-beli sami odlučuju o tituli.
-Ništa još nismo uradili, osim što smo na dobrom putu. Nema mesta euforiji i idemo od utakmice do utakmice. Verujemo u kvalitet koji posedujemo, ali respektujemo sve rivale. Naredne dve utakmice igramo na našem stadionu protiv Napretka i kragujevačkog Radničkog što nas stavlja u ulogu favorita, ali mi ne želimo da upišemo unapred bodove. Oprez je neophodan i trudićemo se da ne dozvolimo padove u igri – rekao je Ninković za klupski sajt.
Ninković je zbog povrede kolena propustio dva premijerna meča u prolećnom delu sezone na kojima su crveno-beli ostvarili pobede nad Javorom (2:1) i Jagodinom (2:0), ali je spreman za naredni meč sa Napretkom.
-Radim punom parom i u dogovoru sa trenerom Slavišom Stojanoviću odlučiću da li ću početi meč protiv Napretka ili ću ući sa klupe. Posle dve vezane pobede u drugom delu, odnosno sedam u sezoni, atmosfera u timu je odlična. Došli smo u situaciju da sami odlučujemo o svojoj sudbini – zaključio je Ninković.
Utakmica 18. kola Superlige između Crvene zvezde i Napretka igra se u subotu od 18 sati.

Povezana vest:  Prosinečki: Naredna sezona biće Zvezdina