Finale sviFK GSP Polet pobednik Fudbalskog turnira „Čukarica 2014″

U finalnoj utakmici 22. Zimskog fudbalskog turnira „Čukarica 2014″ fudbaleri FK GSP Polet savladali su ekipu FK Crvena zvezda iz Malog mokrog luga rezultatom 5:4 nakon izvedenih penala, pošto je rezultat u regularnom delu bio 1:1, čime su osvojili prvo mesto. Pehar Gradske opštine Čukarica kapitenu je uručio Zoran Gajić, predsednik opštine Čukarica i predsednik Organizacionog odbora Turnira.
Čestitam pobedniku na požrtvovanju i dobroj igri, gledali smo dobar fudbal i u ovoj, ali i u drugim utakmicama tokom proteklih mesec dana. Ovo je dobra priprema za početak prolećnog dela prvenstva, a nama na Čukarici je zadovoljstvo da promovišemo sport i zdrave stilove života na našoj opštini. Posebu zahvalnost dugujemo promoteru ovog Turnira, našem Čukaričaninu, Stanislavu Karasiju, kao i ljudima iz Fudbalskog saveza Beograd i FK Čukarički sa kojima smo ovaj Turnir i organizovali-rekao je predsednik Gajić.
Finalana utakmica održana je na stadionu FK Čukarički uz svetlost reflektora, nakon utakmice za treće mesto u kojoj je FK Dunav Stari Banovci savladao ekipu FK Policajac rezultatom 6:4, u regularnom delu 2:2. Utakmice u prethodnom delu takmičenja odigravane su na terenu FK Lokomotiva u Železniku.
Nakon finalne utakmice, u svečanoj sali FK Čukarički nagrade naboljima uručili su: predsednik GO Čukarica Zoran Gajić, generalni sekretar FSB Dr Jovan Šurbatović, promoter turnira Stanislav Karasi, predsednik FK Čukarički Miodrag Janković kao i drugi članovi Organizacionog odbora 22. Zimskog fudbalskog turnira „Čukarica 2014″.
Za najboljeg igrača progčlašen je Ognjen Mladenović iz GSP Polet, za najboljeg golmana Lazar Jovišić iz FK Dunav Stari Banovci, a najbolji strelac sa postignutih 5 pogodaka je Aleksandar Mićić iz FK Borac Ostružnica.
Najbolji trener je trener pobedničkog tima FK GSP Polet Zoran Ćetković, najbolji mladi igrač do 21 godinu je Aleksandar Radojčić iz ekipe Crvena zvezda MML, a nagradu za ferplej ponela je ekipa Šećeranca.

Povezana vest:  SP BRAZIL 2014, Sezar: Teško je objasniti šta se dogodilo