marko nikolic trening

Nikolić: Nije slučajno da se sad pojavilo „puštanje“ Rada

Trener Partizana Marko Nikolić nije želeo da komentariše tvrdnje Lotara Matuesa da su crno-beli 2003. godine „namestili“ utakmicu protiv Rada, ali smatra da nije slučajno što se takva informacija pojavila baš sad, uoči novog meča sa „građevinarima“.
-Ne pada mi na pamet da se bavim biografijom Lotara Mateusa, uostalom ne znam ni kada se ona pojavila. Ipak, ne verujem u slučajnosti i zato mislim da nije slučajno što se ovo baš sada pojavilo u javnosti – rekao je Nikolić novinarima na treningu u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu.
Nikolić je pre Partizana i Vojvodine tri godine bio trener Rada i dobro poznaje taj klub.
-Neće mi biti čudno što igram protiv Rada, jer sam već imao priliku da se sastajem sa njima dok sam vodio Vojvodinu. Želim im sve najbolje, pre svega da ostanu u ligi, znam da bi to mnogo značilo klubu, ali bodove će morati da potraže negde drugde. Očekujem tešku utakmicu, znam kako je igrati na Vračaru – rekao je Nikolić.
Partizan je u prošlom kolu ubedljivo dobio Radnički u Kragujevcu (5:0) i ostao na bod zaostatka u odnosu na Crvenu zvezdu.
-Fokusirani smo da na svakom meču igramo sve bolje, naravno da ne mogu da tražim dlaku u jajetu posle pobede od 5:0 na strani, ali moramo da ostanemo čvrsto na zemlji, jer još ništa nismo postigli – poručio je Nikolić.
Crno-beli u nedelju, 16. marta, u 19. kolu Superlige gostuju ekipi Rada od 14.30 sati.

Povezana vest:  Krimski klubovi i ovog vikenda u ukrajinskom šampionatu