nemanja vidicVidić tužan zbog odlaska iz Junajteda

Kapiten Mančester Junajteda Nemanja Vidić rekao je danas da je tužan jer će na kraju sezone napustiti Old Traford i poručio da zeli na najbolji mogući način da se oprosti od kluba.
Vidić će posle osam godina provedenih u Junajtedu u junu preći u Inter kao slobodan igrač, a sa italijanskim timom potpisao je ugovor na tri godine.
-Na kraju sezone završiće se jedan važan deo života i karijere, a to je tužno za mene. Počeo sam da razmišljam o vremenu provedenom u klubu, lepim i lošim trenucima. Bio sam deo velikih uspeha Junajteda i radio sam sa mnogo ljudi koji su mi pomogli da se razvijem kao fudbaler. Ipak, to je život i morate da krenete dalje. Radujem se novom izazovu, ali još uvek moram da završim započet posao u Junajtedu. Imamo važne utakmice pred nama i voleo bih što više da pomognem klubu u ovim teškim momentima – rekao je Vidić za klupsku televiziju.
Vidić je ponikao u Crvenoj zvezdi, a tokom karijere igrao je za subotički i moskovski Spartak, iz kojeg je 2006. godine prešao u Mančester Junajted, gde je odigrao 287 utakmica i postigao 19 golova.
Sa engleskim klubom osvojio je pet titula u Premijer ligi, Ligu šampiona, Svetsko klupsko prvenstvo, tri Liga kupa i pet Komjuniti šildova.
Za reprezentaciju Srbije nastupao je 56 puta i postigao dva gola.

Povezana vest:  Mediji: Mijatović odbio poziv rukovodstva Partizana?