Brendan RodgersRodžers: Junajted će patiti zbog neigranja u LŠ

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers rekao je danas da bi eventulano ne igranje Mančester Junajteda naredne sezone u Ligi šampiona bio težak udarac za klub sa Old Traforda.
Junajted se nalazi na šestom mestu na tabeli Premijer lige sa 48 bodova, 11 manje od četvrtoplasiranog Liverpula i mesta koje vodi u kvalifikacije u Ligu šampiona.
-Bežimo Junajtedu 11 bodova i u slučaju pobede mislim da oni ne bi mogli da nas stignu. Čak i u slučaju nerešenog rezultata razlika je velika, a naš cilj je četvrto mesto mesto na tabeli i plasman u Ligu šampiona. Teško je velikim klubovima da ne učestvuju u tom takmičnju, jer najbolji fudbaleri žele da igraju LŠ. Svaki klub će patiti zbog toga, pa i Mančester Junajted, i nema sumnje da će ih to puno povrediti – rekao je Rodžers uoči meča sa Mančester Junajtedom u Premier ligi.
Liverpul je nedavno objavio da je prošle godine ostvario gubitak od 50 miliona funti, ali su naglasili da bi plasman u Ligu šampiona naredne sezone značajno popravio finansijsku situaciju u klubu.
Utakmica između Mančester Junajteda i Liverpula igra se sutra od 14.30 na Old Trafordu.

Povezana vest:  Del Pjero odlazi iz Sidneja