liga_sampiona_logoLIGA ŠAMPIONA
Lion bez četvorice igrača odbrane protiv Bajerna?!
Iako su obojica povredila mišiće lista noge, Bajernovi štoperi Daniel van Bujten i Martin Demikelis putovaće sa ekipom u ponedeljak na revanš meč polufinala Lige šampiona u Francusku.
Argentinac je igru na Bajernovom subotnjem gostovanju kod Borusije u Menhengladbahu (1:1) napustio još u poluvremenu, a Belgijanac u 64. minutu.
-Nadam se da će barem jedan od njih dvojice biti spreman za utakmicu – rekao je trener Bajerna Luis van Gal.
Problema uoči dvoboja na Gerlandu, u kome će Bavarci u utorak braniti prednost od 1:0 iz Minhena, ima i trener Francuza Klod Puel, i to također u odbrani. Poslednji trening, održan u subotu, propustila su dvojica udarnih štopera, Brazilac Cris i Žan-Alejn Bumsong. Cris još od prve utakmice ima otok kuka, a na početku subotnjeg treninga dobio je i udarac u koleno. Puel je izjavio da je njegov nastup u utorak pod znakom pitanja.
Za mesto igrača odbrane Francuzima neće moći da pomogne Džeremi Toulalan koji neće nastupati zbog crvenog kartona, dok pravo nastupa nema ni Hrvat Dejan Lovren.
Toulalan je, kao i Frank Riberi, zaradio crveni karton tokom prve utakmice na Alians Areni. Za Bavarce također zbog kartona na terene neće ni Danijel Pranjić.
Povezana vest:  Ronaldinjo popravlja formu pred Kup konfederacija