Slavisa Stojanovic press

Stojanović: Donji Srem pokazao zube, ali idemo po bodove

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je danas da je Donji Srem u prvom delu sezona napravio dosta problema njegovom timu, ali da je jedini cilj crveno-belih pobeda, 10. uzastopna u Superligi.
-Čeka nas novi ispit, idemo ekipi koja je u jesenjem delu sezone pokazala zube. Oni su jači u odnosu na taj meč i svesni smo da nas ne čeka lak posao. Ipak, naš cilj se zna, a to je osvajanje tri boda – rekao je Stojanović na konferenciji za novinare na stadionu crveno-belih.
On je je dodao i da ne očekuje da se ekipa iz Pećinaca „zabunkeriše“.
-Donji Srem nije ekipa koja igra defanzivno. To su pokazali i u prva četiri prolećna kola. Dosta trče, agresivni su i ne očekujem će se braniti. Nama je ovo nova prilika da se stabilizujemo i odigramo bolje nego u prethodnim mečevima – naveo je Stojanović.
Trener Zvezde nije želeo da se upušta u komentarisanje izjave pojedinaca iz Partizana koji tvrde da sudije favorizuju crveno-bele. 
-Od početka proleća provlači se ta priča i rekao sam igračima da moraju da se koncentrišu samo na svoje ciljeve. Svaki put kada se budemo bavili time, odlazićemo korak unazad – dodao je on. 
Napadač Crvene zvezde Dragan Mrđa ocenio je da je njegov tim u dobroj formi.
-Naš cilj je jasan, to je pobeda u Novom Sadu. Moramo da respektujemo svaki tim u ligi, pa i Donji Srem. Pokazali su na Marakani da su ozbiljni, ali ovo je nova utakmica i mi smo u naletu. Bolje je što se meč igra u Novom Sadu zbog ambijenta, iako ne bih imao ništa protiv da igramo u Pećincima. Važno je da pobeđemo u nizu – kazao je trenutno najbolji strelac Superlige.
Utakmica 20. kola Superlige između Donjeg Srema i Zvezde igra se sutra od 14.30 u Novom Sadu. Prvobitno je meč trebalo da bude odigran u Pećincima, ali se od toga odustalo iz bezbednosnih razloga.

Povezana vest:  LAV FUTSAL LIGA, Derbi na Bežaniji