radonjic cz krka

Zvezda igra protiv MZT, misli na Budiveljnik

Košarkaši Crvene zvezde igraju sutra protiv ekipe MZT iz Skoplja u Jadranskoj ligi, a trener beogradskog kluba Dejan Radonjić rekao je da njegov tim razmišlja i o narednom susretu protiv Budiveljnika u Evrokupu. 
-Iako gledamo samo svaki naredni susret, ne pominjemo Budiveljnik, ali nije da ne mislimo o tom duelu, takva atmosfera provejava. Ipak, pokušaćemo da sve to stavimo sa strane i pobedimo MZT u regionalnom takmičenju – rekao je danas Radonjić novinarima u hali Pionir. 
Košarkaši Crvene zvezde sutra od 19 sati u Beogradu igraju protiv MZT-a, utakmicu 25. kola Jadranske lige. Taj meč neće imati veći rezultatski značaj, pošto su crveno-beli obezbedili prvo mesto pred završni turnir. 
Zvezda će u sredu u Beogradskoj areni igrati protiv Budiveljnika, revanš utakmicu četvrtfinala Evrokupa. 
-Protiv MZT-a želimo da odigramo takmičarsku utakmicu i da ih savladamo. Znamo da neće biti lako. Spremićemo se kao za svaki drugi meč, bez obzira što neće biti rezultatskog značaja – naveo je trener crveno-belih. 
Prema njegovim rečima, ekipa iz Skoplja je u odličnoj formi. 
-Jako dobro igraju, u odličnoj su formi, imaju spoj mladosti i iskustva i doći će u Beograd rasterećeni, da još jednom pokažu kvalitet. Uradiće sve da nas savladaju – rekao je Radonjić. 
On je dodao da ima manjih problema sa povređenim igračima, ali da očekuje da svi budu u timu za sutrašnju utakmicu. Zvezda je u prvom delu sezone izgubila u Skoplju, a Radonjić je rekao da će predstojeća utakmica biti potpuno drugačija. 
-Mi smo tada bili u zaletu, oni su odigrali dobro a mi ne, ali ne razmišljamo da će nam taj duel biti priprema za sledeći. Utakmica će biti u potpuno drugačijem ritmu i moraćemo da budemo na visokom nivou, jer samo tako može da se pobedi MZT – rekao je Radonjić. 
Zvezda je prva na tabeli regionalne lige sa 20 pobeda i četiri poraza, dok MZT zauzima šesto mesto sa po 12 pobeda i poraza. 

Povezana vest:  Obeleženo je pola veka KK Radivoje Korać