Wayne Rooney West Ham ManchesterRuni: Šutirao sam instinktivno

Fudbaler Mančester junajteda Vejn Runi rekao je da je šutirao instinktivno kada je postigao gol na današnjem meču protiv Vest Hema i dodao da je pobeda u tom susretu, kao drugi vezani trijumf, podigala samopouzdanje njegovoj ekipi.
-Ovo je dobar rezultat, koji nam je bio potreban posle prošle nedelje – rekao je Runi.
Mančester je danas sa 2:0 pobedio Vest Hem u 31. kolu Premijer lige, a oba gola postigao je upravo Runi.
Junjeted je u prošlom kolu izgubio na svom terenu od Liverpula sa 3:0, ali je u sredu uspeo da se, i pored zaostatka od dva gola iz prvog meča, plasira u četvrtfinale Lige šampiona.
-Pobeda protiv Olimpijakosa nam je dala krila i danas ste mogli da vidite da se poverenje vratilo u tim. Ovo je bila dobra pobeda i vrlo sam zadovoljan. Dobro smo igrali, odlično se branili… – kazao je Runi, koji je kao kapiten predvodio Junajted u odsustvu Nemanje Vidića.
Prvi gol na današnjem meču Runi je postigao u sedmom minutu skoro sa polovine terena.
-Mislim da je to bio samo instinkt. Okrenuo sam se, bacio pogled I video sam da golman nije na liniji. Pokušavao sam to mnogo puta, ali, na srecu, danas je ušlo – dodao je.
U sledećem meču Junajted na Old Trafordu dočekuje gradskog rivala, Mančester siti.
-Biće to velika utakmica, za sam grad, navijače, igrače… Veoma se radujem toj utakmici. To je veliki izazov za nas, ući ćemo u taj meč sa velikim samopouzdanjem posle dve vezane pobede. Nadam se da možemo da ostvarimo dobra rezultat – kazao je Runi.

Povezana vest:  Ambrozini produžio ugovor sa Milanom