Jose Mourinho Chelsea ArsenalMorinjo: U PSŽ-u su srećni što će igrati sa Čelsijem

Trener fudbalera Čelsija Žoze Morinjo ocenio je da je Pari Sen Žermen favorit u predstojećem duelu u četvrtfinalu Lige šampiona, ali i da su ljudi u francuskom klubu „srećni“ što će igrati sa Čelsijem.
-Revanš utakmica je prednost gostujućeg tima, pošto, ako utakmica uđe u produžetke, imate 30 minuta da postignete gol koji se računa dvostruko. Naravno, Pari Sen Žermen je favorit – rekao je Morinjo, preneli su danas britanski mediji.
Fudbaleri Čelsija igraće u četvrtfinalu Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena. Prva utakmica igra se u Parizu 2. aprila, a revanš je na programu šest dana kasnije na Stamford Bridžu u Londonu.
-Mislim da su srećni što će igrati protiv nas. Svi su želeli da igraju sa Čelsijem, pa mora da je i Pari Sen Žermen zadovoljan. Takođe, mi smo srećni što želimo da igramo protiv najboljih ekipa i najboljih igrača – rekao je Morinjo.
-Zbog mladih igrača je važno da igrate protiv ovako jakih ekipa. Znamo da će biti teško, ali želimo da uživamo u predstojećem duelu – dodao je on.

Povezana vest:  UEFA smanjila kaznu Teriju